Блог РЦМК вчителів української мови та літератури Кам'янсько-Дніпровського району

Мово - Берегине, ніби поклик долі,

Моє натхнення, дум стрімкий політ.

Я йду із нею по життєвім полі,

Й не зраджу їй ніколи у житті


Доброго дня!
Завдячуємо, що Ви зацікавились нашим блогом.
Щиро раді, якщо розміщена інформація буде корисною для Вас.






понедельник, 21 ноября 2011 г.

Черняєва Марія (нині студентка ЗНУ) - непересічна творча особистість, яка вдало поєднує відмінне навчання та участь у науковій, просвітницькій, суспільний та волонтерській діяльності. За перемогу у Всеукраїнських олімпіадах та конкурсах стала степендіатом Кабінету Міністрів України.
Зараз Марія - кращий знавець за фахом українська мова, постійний учасник та переможець Міжнародних науково-практичних конференцій студентів та молодих учених, кращий суспільний діяч профспілки.

1 комментарий:

  1. Дуже вдячна вам за такі слова! Дійсно, маю багато досягнень у науковій та суспільній діяльності, сьогодні я - магістрантка філологічного факультету ЗНУ, голова студентської профспілки Запорізького національного університету. В університеті і поза його межами багато хто цікавиться, у якій школі я навчалася так добре володіти українською мовою (бо постійно перемагаю у конкурсах, стипендіальних програмах, олімпіадах з фаху). Завжди із відвертим задоволенням відповідаю - у звичайній сільській школі з природничого профілю навчання(на той час ще й з російською мовою навчання та з-ма годинами української мови та літератури на тиждень). Мені часто не вірять). Проте все це завдяки моїй неперевершеній вчительці за покликанням, педагогу з великої літери - ГРИНЦОВІЙ ГАЛИНІ АНТОНІВНІ. Вона дійсно має педагогічний талант, бо привчила нас, колись російськомовних дітей, любові до українського "слова дзвінкотючого". Лише завдяки її терплячості, талановитості, відданості власній справі та - головне - непідробній любові і захопленню рідним словом ми сталими свідомо почувати себе українцями. Розумію, що коли ще є і будуть такі вчителі, як Галина Антонівна, за наших дітей турбуватися не треба. Здоров’я, наснаги і многії літа вам, Галино Антонівно! Нехай ваша праця буде тільки вдалою!

    ОтветитьУдалить